Svar på spørsmålsrunden (part I)


Hvor lenge har du blogget?
- Jeg begynte å blogge 2.juli 2011, så jeg har snart blogget i 10 mnd.

Hvilket kamera har du og hvordan synes du det fungerer og sånt?
- Jeg har kameraet Nikon D60. Dette er egentlig familiens kamera, som ble kjøpt i -09 om jeg ikke husker feil. Jeg synes det er helt ok til mitt bruk, et veldig bra nybegynnerkamera, men føler jeg har lyst på et som jeg kan utvikle meg videre med. Et veldig greit kamera som er lett å bruke og bli kjent med alt i alt :-)


Yndlingsbilde?
- Har egentlig ikke noe yndlingsbilde enda, men jeg er ganske greit fornøyd med dette. Både pga stemningen og at det gir meg gode minner om sommeren som var (egentlig et litt kjedelig bilde da, menmen):Hvem har lagd designet ditt? :-)))))))))))
- Det var nok deg det, kjære Caroline, og jeg er veldig takknemlig for jobben du gjorde :-)

Drømmekamera?
- Om vi ikke tenker på pris i det hele tatt, eller om jeg er flink nok til å håndtere kameraet, så sikler jeg litt etter Nikon D800E.. Men kameraet jeg sparer til ligger ikke i den prisklassen.

Hva liker du best å ta bilder av?
- Hester. Garantert hester. Og dyr generelt, jeg liker å ta bilder av dyr i bevegelse.


(et eksempel på en hest i bevegelse, kjempegøy!)


Hvilke blogger leser du?
- Jeg leser bloggene til de jeg er venner med hver eneste gang de legger ut innlegg, som cfo2, Agnetefoto, ingvildorland og Agnetesolheim bare for å nevne noen av alle de jeg leser. Har egentlig ingen blogger på topplisten som jeg bare MÅ lese, eller "klarer ikke vente til neste innlegg".

Hvor lenge har du hatt interesse for foto?
- Det hele begynte vel i 2008, men det var ikke før sommeren 2011 at jeg begynte skikkelig med å eksperimentere på manuelle instillinger osv. 

Hvilke objektiver har du?

Fra venstre: Sigma 70-300mm  ~ Nikkor 18-105mm ~ Nikkor 35mm | Sigma'en og fastobjektivet er mine egne objektiver, mens det i midten er familien sitt. Da forrige standardobjektiv ble ødelagt (18-55mm), kjøpte vi det som er på bildet. (Se forskjellen på bildene da, fastobjektivet tok de 2 første bildene, og det siste ble tatt med standardobjektivet..)

En liten smakebit på spørsmålene. Trenger litt tid for å finne svar på alle, så jeg tok noen få nå slik at dere har noe å lese imens jeg finner svar på resten :-)

~Hanne

4 kommentarer

jentungen

30.04.2012 kl.18:51

Fine bilder de to øverste! :D

odaphotos

01.05.2012 kl.12:22

Så bra svart! :D hestebildet var utroolig søtt :)

agnetefoto

03.05.2012 kl.19:28

Wii, bra svart! :D Gleder meg til resten.

Cathrine Nesset - fotografi

04.05.2012 kl.20:08

Gleder meg til del 2 kommer ut :)

Legg igjen en ny kommentar

hits