Svar på spørsmålsrunden (part II)

Hvor lenge har du ridd?
-Jeg har ridd siden jeg gikk i 2.klasse, men husker ikke helt når på året det var, så jeg tror jeg har ridd i 7 år, snart 8. Er kanskje mye for noen, og lite for andre, men jeg er ikke på det nivået jeg kanskje skulle ha vært på, siden jeg ikke har hatt noen hester som jeg har kunnet utviklet meg nok med. Så innen sprang er jeg litt pysete, og dressur har jeg mye igjen å lære :-)

(Gammelt bilde av meg og Belmont fra mitt første stevne april -10)

Eid egen hest/hatt på halv eller helfor?
- Har desverre aldri vært så heldig at jeg har fått min egen hest, men det er en av mine sterkeste drømmer. Har heldigvis fått lov til å ha en ponni på halvfôr, en liten nordlandshest som jeg heller ikke klarte å utvikle meg noe med. Han var en ponni for seg selv, og savner han litt. Han var bestevenninna mi sin ponni, og hun måtte desverre selge han da hun ikke hadde nok tid.  

(Nydelige Pan Pablo, sommeren 2010)

Hvorfor blogger du? Hvorfor fotoblogg?
- Jeg begynte jo å blogge pga Caroline Wollum, da hun mente at jeg burde blogge og jeg ble inspirert av hennes blogg. Jeg likte litt tanken på å lage en fotoblogg, både fordi jeg kunne dele mine bilder et sted, og slik at jeg kunne forbedre meg på en måte. Når jeg har en blogg så har jeg en grunn til å ta bilder, og ikke så altfor sjeldent heller. Og så kan jeg se tilbake på mine første bilder her på bloggen og eventuelt lære av mine feil :-)

Hvor får du inspirasjon fra?
- Hmm, det er vanskelig å si. Jeg ser motiver enklere nå for tiden og det blir lettere å få greie bilder. Jeg vil ikke si at jeg må bli inspirert for å ta bilder, og ofte går jeg ut med kamera med null planer for hva jeg skal ta bilder av. Vanskelig å si, virkelig... Har ikke kikket så mye i de fotobøkene jeg har fått, eller slike ting, men kanskje jeg burde gjøre det slik at jeg får inspirasjon?

Favoritt sted?
- Har vært i syden kun èn gang i mitt liv, høstferien 2010, og da var jeg i Alcudia, Mallorca. Et fantastisk sted som jeg lengter tilbake til. Vakker strand bare 50 m fra hotellet, fantastisk klima, vakkert vær, hyggelige folk, utrolig mye å ta bilder av! Ååh... Og selvfølgelig har jeg mistet alle bildene jeg tok fra ferien, så om jeg finner de engang så deler jeg dem selvfølgelig her på bloggen. 

Favoritt sanger?
- Akkurat nå er det litt forskjellig jeg liker, blant annet; Susanne Sundfør - White Foxes, Lana del Rey - Born to Die, nesten alt fra Kaizers Orchestra... Men musikksmaken min er utrolig varierende faktisk, noe som jeg elsket for et par måneder siden hater jeg nå liksom, så det varierer utrolig. 

Hva får deg i godt humør?
- Fint vær, glade mennesker, når favorittmusikken spilles høyt, når jeg har kjøpt meg nye ting, når jeg er nydusja, når jeg er ferdig med en prøve og føler meg fornøyd med den (beste følelsen!), en god ridetime, når jeg ser en god film.. Ja, masse! Jeg har veldig fort for å bli i godt humør, og like fort kan jeg bli sur og irritert. 

Hva pleier du å gjøre hvis du kjeder deg?
- Ser på tv, om det ikke er noe kjekt der går jeg på pc'en, ofte facebook. Og når det ikke er noe å gjøre der så maser jeg på andre via chat at jeg kjeder meg. Hvis jeg har absolutt ingenting å gjøre kan det være at jeg bare sovner. Men heldigvis har jeg planer som oftest som gjør at jeg slipper å kjede meg :-)

Har du hatt noen blogger tidligere?
 - Nei. Dette er min første og eneste.

Hva sparer du til?
- Jeg sparer til mitt eget kamera! Og jeg er god på vei, men mangler jo en "liten" sum.

Favorittfilm?
 - Avatar, uten tvil! Vet ikke helt hvorfor, men denne filmen går sånn innpå meg. Jeg liker faktisk utrolig mange filmer (jeg er en filmentusiast, hehe), men créme de la créme av de jeg liker er avatar.

Leser du bøker?
- Ja, jeg har alltid vært en lesehest.. Harry Potter-serien har jeg lest uttallige ganger og jeg elsker fantasy bøker. Jeg bare elsker spennende bøker og det å sitte i en god stol og bli fortapt inn i historien. 

(Fra venstre; Bursdagsgaven min, wii! Avatar, sånn special tingtang - Hunger Games, bok 1 og 2. Har lest disse to nå, men har ikke sett filmen. Jeg bestemte meg for å lese bøkene før jeg ser filmen. Har ikke kjøpt bok 3 enda, men det er like greit, vil "nyte" det litt at det er mer igjen av serien :-) - Gone serien, har akkurat kjøpt bok 1 og 2, selv om jeg har lest 1,2 og 3. Skal få tak i 3 og 4 om den har komt ut så jeg kan kose meg i sommerferien!) 

Hva liker du å gjøre sammen med vennene dine?
- Jeg liker å ha jentekvelder aka film og prating. Jeg liker å shoppe, dra på kino og ellers bare henge med dem. 


(bilde fra selskapet mitt)
Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fantastiske vennene jeg har, virkelig!

Hører du mye på musikk?
- Hørte faktisk ikke så mye på musikk før, men etter jeg kjøpte meg en iPod så hører jeg på musikk nesten hele tiden!

Er du flink på skolen?
-
Tja, det kan man vel si. Får vel se på karakterkortet før sommeren om jeg har vært flink, haha. Neida, ehm, forrige prøve var i fransk. Siste prøven jeg noensinne hadde i fransk, med mindre jeg kommer opp i fransk muntlig, og der fikk jeg 5+! Superfornøyd :-) Og av tentamene vi hadde så har jeg fått tilbake 1 av 4 tentamener, og der fikk jeg 5 i matte, ikke galt det altså. Engelsken får jeg tilbake på tirsdag (I have a bad feeling about that one..), samtidig med en naturfagsprøve som jeg ikke fikk fullført.. Men jaja, får vel bare se hvordan det går.6 kommentarer

rainbowtime

06.05.2012 kl.19:17

Eeeelsker hunger games selv, du bør glede deg til den siste boken! :) Veldig bra svart :)

alwaysforgive

07.05.2012 kl.17:32

Fine svar du har! Virker litt som du er en smule lik meg, mehehe

odaphotos

07.05.2012 kl.20:26

Så bra svart :D Harry potter er såå bra!!

Caroline

14.05.2012 kl.19:36

Hunger gamees<3<3 Bra jobba med 5 i matte! :o

Shring

17.05.2012 kl.15:20

Fine svar! Virker litt som at du er litt som meg, du. Hehe, hvertfall når det gjelder det første spørsmålet og mange andre :)

Stylephoto

08.06.2012 kl.12:01

Kjempefine svar! Oi, så bra karakterer :o (Misunnelig)

Legg igjen en ny kommentar

hits