London Calling
Riding i Hyde Park!
Fin utsikt fra London Eye!
(Til høyre, følte meg som en liten unge på julaften! For de som ikke skjønner så er det "liksom" den platformen Harry Potter tok Galtvortsekspressen til Galtvort fra, hehe)


Sommeren min har ikke vært like kjekk som jeg hadde håpet på i forrige innlegg. Noe skjedde som har gjort at jeg har vært fraværende på bloggen i over 3 mnd nå. Siden sist har mye skjedd og masse bilder blitt tatt som jeg gjerne vil dele her. Blant annet klarte mamma og jeg å bestemme oss hvor vi ville dra, nemlig London! Jeg har aldri vært der før så det var utrolig spennende og det ble en fantastisk tur. Shopping, London Eye, Covent Garden, The Lion King, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Opplevde så utrolig mye på få dager og ble samtidig ikke helt utslitt. Noe av det mest minnerike jeg opplevde var å få ri i Hyde Park og se musikalen "The Lion King". Jeg har bokstavelig talt vokst opp med Løvenes Konge og har sett filmen uttallige ganger, og når jeg så den musikalen..! 2 ord; gåsehud og tårer (I scenen hvor Mufasa dør, er det umulig å holde tårene tilbake..). Har så lyst å dra tilbake til London igjen, en gang i framtiden!

Ellers er høstferien snart over, og så blir det fullt kjør på skolen fram til jul. Overalt i London hadde de begynt på juledekorasjoner, så jeg har såvidt begynt å få litt julestemning nå, er jo bare litt over 2 mnd igjen!  Men ja, fikk plutselig lyst til å blogge i dag, så får jeg se hvordan det går fremover. Håper andre har hatt en kjekk høstferie slik som meg og nyter den til siste dag.

Har du vært i London? Hvordan har din høstferie vært til nå?

~Hanne 

5 kommentarer

tinelarseen

13.10.2012 kl.18:38

Kjempe fine bilder! Ja har vært i london to ganger! Elsker byen

Kristine

14.10.2012 kl.11:42

Pene bilder! Virker som du har hatt det kjempefint. Jeg har aldri vært i London, men jeg har utrolig lyst o.o

Håper du fortsetter å blogge fremover, for elsker virkelig bloggen din :D
Wow, fine bilder! :D Har utrolig lyst til å besøke london selv!! :)

odaphotos

28.10.2012 kl.18:10

Herlige bilder! har aldri vært der, men har utrolig lyst :D

Limik

28.10.2012 kl.21:55

Har så lyst til londooooon!!! hihi :)

Legg igjen en ny kommentar

hits